Om GADE

Over 30 års erfaring med headhunting

GADE LOGO

GADE er en konsulentvirksomhed specialiseret i headhunting og rekruttering af direktører, ledere og specialister til den tekniske og maritime branche samt offshore branchen. 
 
Vi er eksperter i at identificere og tiltrække de rette kandidater og dermed skabe værdifulde match mellem klienter og kandidater. Gennem de sidste mange år har vi sat os på markedet som en seriøs og pålidelig samarbejdspartner inden for Headhunting, Executive Search og Selection. 
 
Headhunting til den tekniske branche
Vi arbejder med produktions-, rådgivende-, entreprenør-, handels- og agentur-, maritime og offshore virksomheder inden for følgende stillinger:
  • Direktører
  • Ledere/Chefer
  • Salg og rådgivning
  • Specialister
 
Fagfolk finder fagfolk
I GADE taler og forstår vi vores klienter og kandidaters fagsprog. Vores headhuntere har en højere teknisk uddannelse og mange års erfaring inden for personaleledelse, teknisk salg og rådgivning i det danske erhvervsliv. 
Vi har branchens mest værdiskabende kandidatdatabase og et veletableret netværk inden for erhvervslivet og uddannelsessektoren. Vi holder os løbende opdateret inden for vores kerneområder, hvilket gør os i stand til hurtigt og effektivt at målrette vores søgning efter de rette kandidater.
 
GADEs historie
I 1984 blev GADE stiftet af Poul Otto Gade. Som uddannet Stærkstrømsingeniør og underviser på Maskinmesterskolen København opdagede han et behov for at bygge bro mellem uddannelsessektoren og erhvervslivet. Det blev GADEs fødsel og i dag beskæftiger vi os med headhunting inden for den tekniske og maritime branche samt offshore branchen. I 2004 blev GADE overtaget af nuværende ejer og administrerende direktør John Christiansen.
 
 
Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere på tlf. + 45 7070 1030.

 

 

 

 

Kontakt: T: +45 70 70 10 30 · M: info@gade.com
link · face · print2