GADE byder velkommen til en ny Managementkonsulent / Headhunter

GADE er i fortsat vækst, og vi er glade for at kunne præsentere vores nye medlem af teamet, Managementkonsulent / Headhunter Mikkel Tvile.

nyt billede

Nye forretningsområder hos GADE

Mikkel Tvile er oprindeligt uddannet som maskiningeniør og har mange års erfaring inden for ledelse i den tekniske industri. Disse erfaringer har han suppleret med flere efteruddannelser og har derved specialiseret sig i forretningsledelse og –udvikling. Mikkel har blandt andet taget en coach uddannelse i 2014 hos Mindjuice og en Executive MBA fra SIMI i 2009. I forbindelse med Mikkels ansættelse i GADE udtaler han: ”Jeg ser frem til at kunne tilføre GADE nye forretningsområder og at kunne bidrage med min erfaring til de eksisterende ydelser”.

Det er netop disse nye forretningsområder der er interessante, og sammenspillet mellem Mikkels evner og GADEs værdier og ydelser går godt i spænd, mener Mikkel: ”Jeg har stor erfaring med forretnings- og medarbejderudvikling og kan derigennem tilføje ydelser til GADEs eksisterende produktportefølje. Jeg har derudover praktisk erfaring i vigtigheden i at bringe den rigtige kandidat ombord, og de potentielle omkostninger det kan medføre at ansætte en ikke egnet kandidat”.

Mikkel Tvile har bred erfaring inden for ledelse og management, hvor han, igennem faciliterede processer, hjælper virksomheder med at finde løsninger på komplekse problemer. Gennem disse processer sikrer Mikkel derfor, at løsningerne bliver ført ud i livet og problemerne bliver løst. Mikkel er uddannet facilitator i LEGO ® Serious PLAY ® metoden, som han ofte anvender i sit arbejde. LEGO ® Serious PLAY ® metoden kan bruges som et konstruktivt værktøj til at samle en organisation om en fælles ambition.

GADE 2016

Mikkel har i de seneste par år arbejdet som Leadership Consultent, og vil nu give sig i kast med at være Headhunter. I denne forbindelse udtaler Mikkel sig omkring det nye arbejdsområde og GADE: ”Det bliver nyt for mig at headhunte, og i GADE er der en god struktur, som jeg glæder mig til at sætte mig grundigt ind i”.Yderligere uddyber han: ”Virksomheden vil mere. Det er et dynamisk sted, som er i konstant forandring, og det vil jeg rigtig gerne være en del af”.

I GADE er vi glade for at have Mikkel Tvile med om bord på vores team af Headhuntere, og at han er med til at udvide GADEs forretningsområder, som Managementkonsulent. Vi ser frem til fortsat at stå stærkt inden for Headhunting og rådgivning i den tekniske og maritime branche samt off-shore branchen.

 

Læs også 

Kontakt: T: +45 70 70 10 30 · M: info@gade.com
link · face · print2