Nyheder

På denne side vil vi løbende skrive om, hvad der sker i GADE og den tekniske branche samt give et indblik i vores arbejde. 

 

Klik på prikkerne over billederne for at se flere artikler.

 

GADE byder velkommen til en ny Management konsulent / Headhunter

GADE byder velkommen til en ny Management konsulent / Headhunter

GADE er i fortsat vækst, og vi er glade for at kunne præsentere vores nye medlem af teamet, Managementkonsulent / Headhunter Mikkel Tvile.

Læs mere...

GADE er i fortsat vækst

GADE er i fortsat vækst

År 2015 er et spændende år i GADE, og vi er glade for at kunne byde velkommen til tre nye medarbejdere i vores team. Derfor flytter vi til et større kontor på Strandvejen 100 i Hellerup. I denne artikel kan du læse Direktør og Headhunter John Christiansen fortælle om de nye kvalifikationer der bringes til teamet, og hvad fremtiden vil bringe for GADE.

Læs mere...

Flaskehalsproblemer og lønfest

Flaskehalsproblemer og lønfest

Ingeniørmanglen har store konsekvenser for det danske samfund og dens fremtidige vækst. Hvis ikke der findes en løsning på problemet kan udfaldet blive, at flere virksomheder flytter deres produktion til udlandet for at få den arbejdskraft, som de efterspørger og dermed forværres Danmarks konkurrenceevne.

Læs mere...

At headhunte er at netværke

At headhunte er at netværke

Som headhuntere lever vi bl.a. af vores netværk. Derfor deltog vi den 25. og 26. marts i DSE messen i Lyngby, for at få mulighed for at møde de unge studerende og udbygge vores netværk.

Læs mere...

Vi headhunter i GADE

Vi headhunter i GADE

I GADE er vi i fuld gang med at ansætte nye kollegaer. Derfor sætter vi i denne artikel fokus på GADE som arbejdsplads. Vi har i den forbindelse bedt Adm. direktør og Headhunter John Christiansen og Senior Researcher Ida Dyhr sætte ord på, hvordan det er at arbejde i GADE.

Læs mere...

Et år i vækst

Et år i vækst

Tiden nærmer sig til at sige farvel til 2014 og hilser det nye år velkommen. I GADE ser vi tilbage på 2014 som et år med spændende opgaver, vokseværk og målrettet udvikling. Foran os står 2015, som forventeligt bliver et år med fortsat vækst.

Læs mere...

Et teknisk netværk

Et teknisk netværk

GADE har i mange år hjulpet den tekniske og maritime branche samt offshore branchen til at finde de rette kandidater til specialist- og lederstillinger. Dette kræver et stort netværk, som skal dække de relevante brancher i hele Danmark. Det er et netværk, som vi har opbygget gennem mange år og som stadig vokser.

Læs mere...

Fejlansættelser kan koste dyrt

Fejlansættelser kan koste dyrt

Fejlansættelser kan hurtigt blive en dyr affære for en virksomhed. Omkostningerne forbundet med en fejlansættelse løber typisk op i et prisleje af en halv million kroner eller mere. Pengene dækker over udgifter til bl.a. markedsføring af stilling, løn og oplæring. Derudover koster det penge at igangsætte en ny ansættelsesrunde. I nogle tilfælde taber virksomhederne også markedsandel, hvilket kan påvirke virksomhedens bundlinje. Men heldigvis er det muligt at mindske risikoen for fejlansættelser.

Læs mere...

Nyheder

Nyheder

Nyheder På denne side vil vi løbende skrive om, hvad der sker i GADE og den tekniske branche samt give et indblik i vores arbejde.    Klik på prikkerne over billederne for at se flere artikler.  

Læs mere...

Headhunting i udvikling

Headhunting i udvikling

Headhunting branchen er i konstant udvikling, og dette gælder også for måden hvorpå, man headhunter. Tidligere noterede man alt på papir og opbevarede det i komplekse arkivsystemer. I dag lever vi et papirløst samfund, hvor næsten alt bliver gemt elektronisk. Internettet og mobiltelefoni har samtidigt øget tilgængeligheden og bidraget med nye værktøjer, såsom det sociale medie LinkedIn.

Læs mere...

Historien bag GADE

Historien bag GADE

2014 var året, hvor GADE kunne fejre 30 års jubilæum. I den forbindelse har vi inviteret grundlæggeren Poul Otto Gade forbi vores kontor i Hellerup til kaffe og kage samt en snak, om dengang han startede virksomheden. Det var en tid uden computere og internet, og hvor tekniske virksomheder nød godt af Poul Ottos netværk fra Københavns Maskinmesterskole.  

Læs mere...

Ambition

Ambition

Ambition I GADE har vi en ambition "Vi vil være den førende og foretrukne danske leverandør inden for headhunting af specialister, samt kandidater til sælgende og ledende stillinger, til den tekniske og maritime branche samt offshore branchen." Legomodellen ovenfor er resultatet af vores strategiske arbejde med GADEs ambition. Hvert scenarie i modellen visualiserer vores konkrete projektmål, der skal sikre at vi opnår vores ambition. Værdisæt I legomodellen har vi placeret vores værdisæt: Samarbejde, tillid, kvalitet og drive. Disse 4 værdier har vi med os i hverdagen, når vi løser opgaver for klienter og taler med kandidater. I forfølgelsen af vores ambition vil vi fortsat være en tillidsfuld samarbejdspartner, leverere kandidater af høj kvalitet til vores klienter samt bevare et stærkt drive og engagement internt i GADE. Vi ser frem til at arbejde os hen i mod vores ambition og blive Danmarks fortrukne leverandør inden for headhunting til den tekniske og maritime branche samt offshore branchen.

Læs mere...

Om GADE

Om GADE

Om GADE Over 30 års erfaring med headhunting GADE er en konsulentvirksomhed specialiseret i headhunting og rekruttering af direktører, ledere og specialister til den tekniske og maritime branche samt offshore branchen. Vi er eksperter i at identificere og tiltrække de rette kandidater og dermed skabe værdifulde match mellem klienter og kandidater. Gennem de sidste mange år har vi sat os på markedet som en seriøs og pålidelig samarbejdspartner inden for Headhunting, Executive Search og Selection. Headhunting til den tekniske branche Vi arbejder med produktions-, rådgivende-, entreprenør-, handels- og agentur-, maritime og offshore virksomheder inden for følgende stillinger: Direktører Ledere/Chefer Salg og rådgivning Specialister Fagfolk finder fagfolk I GADE taler og forstår vi vores klienter og kandidaters fagsprog. Vores headhuntere har en højere teknisk uddannelse og mange års erfaring inden for personaleledelse, teknisk salg og rådgivning i det danske erhvervsliv. Vi har branchens mest værdiskabende kandidatdatabase og et veletableret netværk inden for erhvervslivet og uddannelsessektoren. Vi holder os løbende opdateret inden for vores kerneområder, hvilket gør os i stand til hurtigt og effektivt at målrette vores søgning efter de rette kandidater. GADEs historie I 1984 blev GADE stiftet af Poul Otto Gade. Som uddannet Stærkstrømsingeniør og underviser på Maskinmesterskolen København opdagede…

Læs mere...

Personerne bag

Personerne bag

                                                                                                                                                                                        Personerne bag I GADE kombinerer vi vores tekniske viden og mangeårige ledelseserfaring med en organisationspsykologisk forståelse for mennesker.   John Christiansen  Direktør / Headhunter Tlf.: +45 7070 1230 E-mail: jc@gade.com *Billede på vej*       Flemming Christiansen Partner / Researcher Tlf.: +45 7070 1330 E-mail: fc@gade.com                                         Du er altid meget velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi glæder os til at høre fra dig.    

Læs mere...

Vision og mission

Vision og mission

Vision og mission Vision: GADE vil være den førende og foretrukne danske leverandør inden for headhunting af specialister, sælgende stillinger og ledere til den tekniske og maritime branche samt offshore branchen. Mission: I GADE vil vi opnå vores vision om, at være den førende og fortrukne danske leverandør inden for vores felt gennem en professionel og effektiv arbejdsindsats. Vi vil fortsætte vores fokus på koblingen mellem fagekspertise og menneskeforståelse. Det gør vi ved at samarbejde tværfagligt og dermed forene styrkerne fra vores tekniske og ledelsesmæssige erfaringer med en teoretisk og praktisk forståelse for mennesker.  

Læs mere...

Arbejdsmetoder

Arbejdsmetoder

Arbejdsmetoder Vores veldefinerede arbejdsmetoder Vi har gennem mange år udviklet veldefinerede arbejdsmetoder inden for headhunting og rekruttering. Vi tilpasser løbende vores arbejdsmetoder, så de matcher det arbejdsmarked, vi befinder os i. Vi trækker på et stærkt fundament af beskrevne processer, og kan samtidig tilpasse vores metoder til den enkelte klients behov.   Vi arbejder tæt sammen med vores klient, og informerer løbende om opgavens udvikling samt foreløbige og forventede resultater.   Vores konsulenter er certificerede i psykometriske test og uddannede til at foretage testanalyser og give testtilbagemeldinger. Vi anbefaler at anvende test, når klienten skal udpege den rette kandidat blandt feltets stærkeste og dygtigeste kandidater.   3 måneder efter en ansættelsen gennemfører GADE en opfølgende samtale med både kandidat og klient. Formålet er at evaluere ansættelsesforløbet samt kandidatens trivsel for at sikre et længerevarende og succesfuldt samarbejde mellem kandidat og klient.   Kontakt os hvis du er interesseret i at høre mere om vores arbejdsmetoder på tlf. +45 7070 1030.        

Læs mere...

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere Vores samarbejdspartnere og netværk                                          I GADE er vi stolte af at samarbejde med professionelle og brancherelaterede uddannelsesinstitutioner, foreninger og virksomheder.   Maskinmesternes Forening: http://www.mmf.dk/ Vi samarbejder med Maskinmestrenes Forening MMF, og har gjort det i snart 10 år. Samarbejdet har til formål at løfte aktiviteter for maskinmestre i Danmark gennem sparring, videndeling, ydelser og undervisning. Vi samarbejder med samtlige Maskinmesterskoler i Danmark.   Maskinmesterskolen København: http://www.msk.dk GADE har et tæt samarbejde med Maskinmesterskolen København, hvor vi bl.a. sparrer med skolens ledelse og underviser maskinmestre, ved særlige lejligheder, som eksterne lektorer.   KEA: https://www.kea.dk/da/ Vi samarbejder med KEA, og underviser de studerende på uddannelsen Energiteknolog i arbejdsmarkedsforhold, vækst og udvikling inden for energisektoren.   CEB - SHL Talent Measurement: http://www.shl.com/uk/intl/denmark-danish/ Vi er certificeret i CEB - SHL Talent Measurement, som er et  anerkendt og internationalt testsystem, der anvendes i forbindelse med rekruttering af kandidater samt udvikling af medarbejdere, ledere og teams.   Thomas International: http://www.thomasinternational.net  Vi er certificeret i Thomas International's personlighedsanalyse DISC. DISC profilen er en hurtig måde at danne sig et indblik i testpersonens personlighed og præferencer. Testen kan bl.a. anvendes til rekruttering og teambuilding.   Børsen Executive: http://borsen.dk/executive_club.html Vi er medlem af Børsen Executive, og deltager aktivt i arrangementer hvor nogle af Danmarks mest markante…

Læs mere...

Den rette kandidat

Den rette kandidat

Den rette kandidat En værdiskabende kollega Den rette kandidat afhænger af den funktion kandidaten skal bestride, de arbejdsopgaver kandidaten skal løse samt den virksomhed og de relationer, kandidaten skal indgå i.   I GADE har vi gennem mange års erfaring opbygget en viden og en evne til at sætte os ind i klientens og kandidatens behov. Vi kan effektivt identificere den rette kandidat og præsentere vedkommende for klienten.   Vi er eksperter i at headhunte og rekruttere specialister, ledere og direktører.   Er du en teknisk, maritim eller offshore virksomhed, og har brug for en eller flere nye kollegaer, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. +45 7070 1030.   Vi ser frem til at høre fra dig.              

Læs mere...

Proces

Proces

Proces Vores procesmodel Processen i ovenstående model illusterer vores proces inden for Headhunting-, Executive search- og Selectionopgaver. Forventningsafstemning: Alle vores ydelser starter med en samtale, hvor behov og forventninger samt processen afstemmes mellem GADE og klient Markedsføring & Search: GADE udformer en kontrakt og en stillingsbeskrivelse. GADE annoncerer stillingen, såfremt klienten ønsker stillingen markedsført. Derefter går GADE i gang med et intensivt search arbejde. I de tilfælde hvor klienten ønsker en Selection ydelse, selekterer vi blandt de ansøgere, der har søgt stillingen Kandidatinterview: De bedste kandidater inviteres til en samtale hos GADE med vores headhunter og researcher. Derefter udvælger vi de rette kandidater, som har leveret den bedste performance Kandidatpræsentation: GADE præsenterer de udvalgte kandidater for klienten Test & Interview: Alt efter klientens behov tester vi kandidaterne inden 1. eller 2. interview. Klienten udvælger efterfølgende den kandidat, de gerne vil ansætte Opfølgning3 måneder efter en ansættelsen gennemfører GADE en opfølgende samtale med både kandidat og klient. Formålet er at evaluere ansættelsesforløbet samt kandidatens trivsel for at sikre et længerevarende og succesfuldt samarbejde Hvis du er interesseret i at høre mere om vores proces, er du velkommen til at ringe til os på tlf. + 45 7070 1030.

Læs mere...

Samarbejde

Samarbejde

Samarbejde Vi vægter samarbejde højt Vores samarbejde med vores klienter har stor betydning for os. Det skyldes, at samarbejde skaber optimale forhold i søgen efter den rette kandidat.   Samarbejde skaber rum for dialog, og er med til at vi som konsulentvirksomhed i højere grad kan spore os ind på hvilken kandidat vi mener, er det bedste match til stillingen, de konkrete arbejdsopgaver samt afdelingens og/eller virksomhedens kultur.   Gennem de sidste mange år har vi samarbejdet med nogle af de mest attraktive virksomheder inden for den tekniske branche. Vores klienter er sammensat af små, mellemstore og store virksomheder, der både agerer på det danske og internationale marked.   Vi er i løbende i kontakt med vores klienter, når vi løser opgaver. Vi samarbejder med vores klienter i forbindelse med stillingsbeskrivelser, annoncering, kandidatpræsentationer samt kandidatsamtaler. Desuden holder vi løbende vores klienter opdateret omkring forløbets status og fremdrift.   Du kan via følgende link læse udtalelser fra to klienter: Referencer            

Læs mere...

Referencer

Referencer

Referencer Udtalelser om samarbejde    Headhunting handler om at skabe en værdifuld proces for både klienter og kandidater. Nedenfor kan du læse udtalelser om det samarbejde, vi har haft med et par klienter.  Klienter Lisbeth Madsen, HR Manager hos Sonion:"Sonion har benyttet sig af GADE i flere tilfælde, hvor vi har været på jagt efter specielle ingeniørkompetencer, og hvor vi ved, at der ikke er mange kandidater til stillingerne. Vi har valgt at samarbejde med GADE, da vi oplever en stor professionalisme, og de har specialistkompetencer, så de forstå hvad vi søger, samtidig med at de udfordrer os på de krav, som vi har til den ønskede profil. Indtil videre er GADE lykkedes med at finde de kandidater, som vi er på udkig efter, også selvom det er svære profiler."   Carsten Bovin, General Manager hos WAGO Danmark:"WAGO Danmark har anvendt GADE til rekrutteringsopgaver indenfor el-teknisk salg i  de sidste 7 år. Stillinger som kræver kandidater med en stærk salgsprofil  og høj teknisk baggrund. Vi har fundet, at GADE er en stærk sparringspartner i processen til at definere den optimale kandidatprofil, og dermed ansætte den rigtige salgsprofil som kan bidrage positivt til at udfylde vores forretningsmæssige mål. Under vores samarbejde, har…

Læs mere...

For virksomheder

For virksomheder

For virksomheder Hvorfor vælge GADE?   Vi er eksperter i at headhunte kandidater til den tekniske branche.   I GADE har vi gennem mange år specialiserede os i at headhunte specialister, sælgere, rådgivere, ledere og direktører inden for brancherne teknik, marine og offshore. Vi arbejder med produktions-, rådgivende-, entreprenør-, handels- og agentur-, martime og offshore virksomheder.    Vores headhuntere har en højere teknisk uddannelse samt en merkantil overbygning. De har mange års erfaring med personaleledelse, personlige samtaler og testværktøjer.   Under menuen "For virksomheder" kan du læse om: Den rette kandidat Proces Samarbejde Referencer   Hvis du er interesseret i at høre mere, er du velkommen til at ringe til os på tlf. +45 7070 1030.        

Læs mere...

For kandidater

For kandidater

For kandidater Karriere, muligheder og fremtid I GADE lever vi af at kende dygtige kandidater, der har en teknisk uddannelse og som arbejder inden for den tekniske, maritime branche eller offshore branchen. Derfor har vi gennem mange år opbygget en kandidatdatabase med profiler, der er teknisk uddannede, har tekniske og ledelsesmæssige kompetencer samt erfaring inden for den tekniske verden.    Opret dig i dag og få glæde af vores netværk  Når vi skal finde en ny kollega til vores klienter, benytter vi os bl.a. af vores kandidatdatabase. Er du optaget i databasen, kontakter vi dig, når der dukker en interessant stilling op, som matcher dine erfaringer og kompetencer. Vi opfordrer kandidater, der ikke allerede er optaget i databasen om at ansøge via dette link: Søg optagelse i databasen.    Er du allerede oprettet i databasen? Er du allerede i databasen, men er det længe siden vi sidste har været kontakt med dig, hører vi også meget gerne fra dig. Du skal blot at søge om optagelse igen, så sørger vi for at opdatere dine oplysninger.   Du kan altid læse hvilke stillinger, vi har online under Stillingsopslag.       Hvis du er interesseret i at høre mere, er du velkommen til at ringe til os på tlf. +45 7070 1030.            

Læs mere...

Stillingsopslag

Stillingsopslag

Stillingsopslag Nedenstående jobopslag viser et udsnit af de stillinger, som GADE pt. beskæftiger sig med. -De stillinger, som vi besætter gennem lukket search, er naturligvis ikke slået op.   {loadposition aktive_stillinger}  

Læs mere...

Søg optagelse i databasen

Søg optagelse i databasen

Søg optagelse i databasen Du kan vedlægge en uopfordret ansøgning ved at udfylde nedenstående skema, vedhæfte CV og billede og afslutte ved at trykke send. Vil du gerne søge en stilling uopfordret, anbefaler vi, at du uploade en ansøgning. Vi kontakter dig, når vi har en stilling, der matcher din profil og dine kompetencer. {loadposition uopfordret}

Læs mere...

Ydelser

Ydelser

Ydelser Vi tilbyder følgende ydelser Alle vores ydelser er relateret til Headhunting samt den erfaring og ekspertise, vi har inden for feltet. For hver ydelse har vi udviklet veldefinerede arbejdsmetoder inden for headhunting og rekruttering. Vi tilpasser løbende vores arbejdsmetoder, så de matcher det arbejdsmarkede, vi befinder os i. Vi trækker på et stærkt fundament af beskrevne processer og kan samtidig tilpasse vores metoder til den enkelte klients behov. Vi udbyder følgende ydelser: Headhunting er en aktiv søgning af kandidater Executive Search er headhunting af kandidater til topledelsesposter Selection er en ydelse, hvor vi annoncerer et job og selekterer blandt de bedste kandidater, der søger stillingen Persontest samt Rådgivning & Sparring kan både være en del af Headhunting-, Executive search-, og Selectionprocessen men tilbydes også som en selvstændig ydelse Praktik & Mentoring tilbydes til virksomheder, der søger en højt kvalificeret erhvervspraktikant med potentiale til at fortsætte i virksomheden efter endt praktikforløb. I den forbindelse tilbyder GADE et mentorforløb, hvor vi stiller vores Senior Konsulenter til rådighed for de studerende. Formålet er at støtte op omkring de studerende under deres praktikforløb og skabe de bedste rammer for et succesfuldt praktikforløb til glæde for både virksomhed og praktikant Ved hver ydelse arbejder…

Læs mere...

Headhunting

Headhunting

Headhunting Vi opsøger den rette kandidat til stillingen     GADE hjælper virksomheder med at finde og identificere de mest egnede og talentfulde kandidater til en specifik stilling. Vi tilbyder samtidig strategisk sparring som en del af processen for at sikre det rette match mellem klient og kandidat.   Headhunting:  Identificering af kandidatprofil i samarbejde med klient Diskret søgning af kandidater Udvælgelse af potentielle kandidater som præsenteres for klient Analyse af personprofil ved brug af persontest Opfølgning efter 3 måneders ansættelse med både kandidat og klient. Opfølgningssamtalen omfatter ansættelsesforløbet samt trivsel i virksomheden For en vellykket ansættelse anbefaler vi at bruge persontest, som sikrer det rette match mellem klient og kandidat. Læs mere om persontest her.    Vores kompetencer Vores tilgang til Headhunting bunder i mange års erfaring samt kendskab til de brancher, vi arbejder med. Vi anvender veldefinerede arbejdsmetoder. Først gennemgår vi markedet på en systematisk, struktureret og diskret måde. Dernæst gennemgår vi vores kandidatdatabase samt vores netværk for potentielle kandidater evt. suppleret med annoncering. På den måde udarbejder vi os frem til en kandidatliste, som vi kvalificerer og reducerer under interviews, referenceindhentning og persontest. Således udvælger vi de bedste kandidater, og præsenterer dem for klienten.   Hvis du er interesseret i at høre mere, er du velkommen til at ringe…

Læs mere...

Executive search (2)

Executive search (2)

Executive search Diskret søgning efter topledere Vi tilbyder Executive search til klienter, som søger en topleder. Vi udfører en diskret søgning efter de mest kvalificerede kandidater, og tilbyder samtidigt sparring i forbindelse med forretningsstrategi, målsætning m.m. Vi arbejder tæt sammen med vores klient og informerer løbende om opgavens udvikling samt foreløbige og forventede resultater. Executive search: Identificering af kandidatprofil Dybdegående sparring i forhold til forretningsstrategi, målsætning m.m. Diskret søgning af kandidater  Identificering af de bedste kandidater, som præsenteres for klienten Analyse af personprofil ved brug af persontest Opfølgning efter 3 måneders ansættelse med både kandidat og klient. Opfølgningssamtalen omfatter ansættelsesforløbet samt trivsel i virksomheden, og sikrer et længerevarende og succesfuldt samarbejde Vores kompetencer Vores personlige erfaringer med ledende stillinger gør, at vi hurtigt og effektivt kan sætte os i klientens sted og identificere den nøgleperson, der både har den rette erfaring samt personlighed. Vores headhuntere har mange års erfaring med replacement opgaver, og vi er vant til at arbejde under stor diskretion. Vi kan også tilbyde annoncering til de klienter, der ønsker at markedsføre stillingen.     Hvis du er interesseret i at høre mere, er du velkommen til at ringe til os på tlf. +45 7070 1230.        

Læs mere...

Selection (3)

Selection (3)

Selection Kandidater ansøger en opslået stilling   Vi anbefaler Selection i de tilfælde, hvor klienten har brug for at vi håndterer annonceringer, screening, selektering blandt ansøgere, personlige samtaler, persontest samt udvælgelse af de bedste ansøgere. Resultatet er en kvalificeret kandidatliste, som vi udleverer til vores klient. Selection:  Målrettet annoncering i udvalgte medier Udvælgelse af kvalificerede kandidater gennem interviews og persontest Ansøgere, der ikke kommer i betragtning til en opslået stilling, får afslag og efterlades med et professionelt indtryk af klienten samt udvælgelsesprocessen Opfølgning efter 3 måneders ansættelse med både kandidat og klient. Opfølgningssamtalen omfatter ansættelsesforløbet samt trivsel i virksomheden og sikrer et længerevarende og succesfuldt samarbejde Vores kompetencer Vi har mange års erfaring med markedsføring af stillinger, og kan finde de medier, som egner sig bedst til den pågældende sag. Vi har stort kendskab til branchen,  og kan gennem interviews og persontest identificere og udvælge de mest talentfulde og kvalificerede kandidater.   Hvis du er interesseret i at høre mere, er du velkommen til at ringe til os på tlf. +45 7070 1530.        

Læs mere...

Persontest

Persontest

Persontest  Vi er certificerede i førende erhvervsrettede testsystemer GADE samarbejder med flere anerkendte testleverandørere for at sikre, at den rigtige testform benyttes til den konkrete opgave. Vores konsulenter er certificerede i psykometriske test og uddannede til at foretage testanalyser og give testtilbagemeldinger. Vi anbefaler at anvende test, når klienten skal udpege den rette kandidat blandt feltets stærkeste og dygtigeste kandidater.   Vi er testcertificerede i CEB - SHL Talent Measurement Solutions og Thomas International. Begge testsystemer er internationale psykometriske test i form af personlighedstest og logiske test. Testene kan give et indblik i testpersonens præferencer, egenskaber, adfærdsmønstre, kompetencer, evner og potentialer.   Vi tilbyder persontest i forbindelse med rekruttering af kandidater samt rekrutteringsforløb såsom assessment. Desuden tilbyder vi persontest i forbindelse med udvikling af ledere, medarbejdere og/eller teams.   Test øger chancen for en vellykket ansættelse Når vi headhunter og rekrutterer, anvender vi persontest til at støtte op om identificeringen af det rette match mellem klient og kandidat. Vi taler med klienten om stillingen samt den profil de ønsker, inden vi identificerer en testform, som vi anbefaler. Alle persontest suppleres med en personlig samtale, hvor vi giver testpersonen en fyldstgørende testtilbagemelding. Når vi tester kandidater modtager klienten efterfølgende en overlevering af testresultaterne.  Vi tilbyder personligheds- og færdighedstest som en tillægsydelse f.eks. i forbindelse med headhunting og som en selvstændig ydelse.  …

Læs mere...

Rådgivning & Sparring (5)

Rådgivning & Sparring (5)

Rådgivning & Sparring Vi tilbyder rådgivning og sparring   GADE har eksisteret i mere end 30 år, og i løbet af disse år har vi fulgt branchen tæt. Derigennem har vi opbygget et stort kendskab til udviklingen og udfordringerne inden for den tekniske og maritime branche samt offshore branchen. Kombineret med konsulenternes branchekendskab og erfaring med personaleledelse, giver det os forudsætningerne til at kunne tilbyde rådgivning og sparring til virksomheder samt ledere.    Rådgivning til klienter: Arbejdsmarkedet er dynamisk, hvilket stiller krav til virksomheder og deres evner til at udvikle sig samt lede forandringer. I GADE kan vi rådgive omkring strategiske tiltag relateret til ansættelser, udvikling og forretningsmål.    Ledelsessparring: Er du i tvivl om hvilke karrierevalg, du skal træffe? Vores konsulenter tilbyder karrierenavigering, og kan hjælpe dig med at definere et mål og træffe de til- og fravalg, der er nødvendige for at opnå målet. Ud over sparringen anvender vi tests til at identificere potentialer og evner, så vi kan give præcis den rådgivning, som du har brug for. Vi tilbyder også sparring vedrørende ledelsesudfordringer i forhold til organisering, ledelsesgrupper, beslutningsprocesser, strategi og medarbejdere.    Vi tilbyder Rådgivning og Sparring som en tillægsydelse i forbindelse med f.eks. headhunting og som en selvstændig ydelse.    Hvis du er interesseret i at høre…

Læs mere...

Praktik & Mentoring (6)

Praktik & Mentoring (6)

Praktik & Mentoring Erhvervspraktik og mentoring til studerende   Vi finder de dygtigste studerende, når virksomheder søger erhvervspraktikanter.   Praktik & Mentoring:  Vi identificerer et match mellem den studerendes kompetencer og virksomhedens behov Vi finder en praktikant, som virksomheden har interesse i at ansætte efter endt praktikforløb Vi tilbyder en mentorordning, hvor vores Senior konsulenter er mentorer for de studerende, der er i praktik. Formålet er at skabe et værdifuldt praktikforløb til glæde for både virksomhed og praktikant Vi tilbyder også at indgå i et mentorforløb med andre studerende, såfremt en virksomhed ønsker at tilbyde deres praktikanter/medarbejdere et mentorforløb.     Hvis du er interesseret i at høre mere, er du velkommen til til at ringe til os på tlf. +45 7070 1030.          

Læs mere...

Kontakt: T: +45 70 70 10 30 · M: info@gade.com
link · face · print2